Μπάχαλο στην ΕΡΤ με αρμοδιότητες, ασφαλιστικά μέτρα και τη Διεύθυνση Αθλητικού!

Προσπαθούν να ξεμπλέξουν τον χαμό που προκλήθηκε από την παύση και τα ασφαλιστικά μέτρα του Χατζηγεωργίου και τις βιαστικές κινήσεις της διοίκησης

Όταν πριν από μερικές ημέρες όλοι περίμεναν και προανήγγειλαν την απομάκρυνση του Δημήτρη Χατζηγεωργίου από τη θέση του Διευθυντή του Αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα προκαλέσει τόσες αλυσιδωτές αντιδράσεις !

Ο δημοσιογράφος παύθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, παράτυπα, από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Νίκο Σίμο, κάτι που δεν ήταν αρμοδιότητα του συγκεκριμένου να κάνει. Εκείνες τις ημέρες, όμως, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, Αιμίλιος Λιάτσος δεν είχε αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά του και έτσι, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες, η εντολή ήρθε κατευθείαν…άνωθεν! Τη θέση του Δημήτρη Χατζηγεωργίου πήρε ο Βαγγέλης Ιωάννου.

Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, όμως, γνωρίζοντας το θέμα των αρμοδιοτήτων, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να καταθέσει αίτηση για παύση αυτής της απόφασης, προκαλώντας την αποχώρηση του Βαγγέλη Ιωάννου από τη θέση που είχε αναλάβει μόλις πριν λίγες ημέρες!

Για να επανέλθει η…τάξη, θα πρέπει ο αρμόδιος, Αιμίλιος Λιάτσος να υπογράψει αυτές τις αποφάσεις, προκειμένου να γίνουν οι αλλαγές που θέλει η διοίκηση. Εκτός αν το δικαστήριο αποφανθεί κάτι διαφορετικό.

Νέα διοίκηση και…μπερδέματα στο Ραδιομέγαρο!

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!