Μετά τον Alpha πάει στον ΑΝΤ1;

Πρόσωπο έκπληξη πηγαίνει στον ΑΝΤ1...

Μετά από 3,5 χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 αποφάσισε να αποχωρήσει. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από τις δημόσιες σχέσεις του ομίλου, Κώστα Τσολάκη, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα Corporate Communications & PR Director. Ο ίδιος, με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον κανάλι του Αμαρουσίου.

«Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η ) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency την εταιρία The Kompany. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριοτητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων,εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. It’s good to be in good Kompany. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας #newthingsarecoming#thekompanygr», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσολάκης.

Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η ) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με…

Gepostet von Tsolakis Kostas am Mittwoch, 24. Juli 2019

Ωστόσο, αυτό που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η έντονη φημολογία που θέλει την Άννα Βλαβιανού να πηγαίνει στον ΑΝΤ1 και να αναλαμβάνει την διεύθυνση επικοινωνίας του Ομίλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea.com και του Γιώργου Πασχαλίδη, ο ΑΝΤ1 έχει έρθει ήδη σε επαφές με στελέχη ώστε να καλύψει το κενό της θέσης που δημιουργείται. Η διεύθυνση επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤ1, εκτός απροόπτου φαίνεται να ανατίθεται στο έμπειρο στέλεχος της αγοράς, Άννα Βλαβιανού.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου για την επισφράγιση της φημολογίας.