MEGA: Το πρώτο και το τελευταίο δελτίο ειδήσεων – Όσα λέει ο Μανώλης Καψής μετά το τέλος των δελτίων

Mega

Όσα λένε για την κατάσταση άνθρωποι που εργάστηκαν στο κανάλι

Πριν από 27 χρόνια η Λιάνα Κανέλλη, παρουσίαζε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA το πρώτο δελτίο ειδήσεων, χθες η Μαρία Σαράφογλου μετέδωσε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων.

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού Mega, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας καθώς συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες. Η απόφαση για επίσχεση εργασίας ελήφθη από τους δημοσιογράφους και τεχνικούς του καναλιού με συντριπτική πλειοψηφία.

Η αυλαία στα δελτία ειδήσεων φαίνεται πως έπεσε και τυπικά στο κανάλι που για πολλά χρόνια έκοβε πρώτο το νήμα της ενημέρωσης.

Σήμερα το πρωί με ανάρτηση του ο Μανώλης Καψής σχολίασε τα όσα διαδραματίζονται στο MEGA.

Δείτε το πρώτο και το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του MEGA και όσα λένε για την κατάσταση άνθρωποι που εργάστηκαν στο κανάλι:

Σε επικοινωνία του Tatiana Live με τον Κανώλη Καψή σχετικά με τις αναρτήσεις του, ο ίδιος ανέφερε: «Υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που συνεχίζει να βρίσκεται ακόμα στο σταθμό. Είναι διάφοροι συνάδελφοι, το εμπορικό τμήμα, το λογιστήριο. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Το δάνειο του MEGA στις τράπεζες είναι ενήμερο σε τόκου, σε δόσεις και κεφάλαιο. Δεν μπορούν να παρακρατούν 30 εκατ. Ευρώ όταν η μισθοδοσία είναι μόλις 3 εκατ. Ευρώ.»

Οι εργαζόμενοι του Mega είναι εδώ! «Το κανάλι δεν κλείνει»! Η ανακοίνωση τους