Mega: Το «κλείσιμο» μέσα από τη ματιά ενός εργαζόμενου!

Mega

«Αξιοπρέπεια είναι το αίσθημα τιμής κάποιου. Είναι η συμπεριφορά βάσει του σεβασμού που έχει ο άνθρωπος για τον εαυτό του και τους γύρω του».

Τους τελευταίους μήνες το Mega έχει βρεθεί στο επίκεντρο -όχι λόγω του προγράμματός του όπως έκανε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του- αλλά εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ο «πόλεμος» μεταξύ πιστωτριών τραπεζών και μετόχων έχει οδηγήσει σε δέσμευση των λογαριασμών και στάση πληρωμών, ενώ μετά την απόρριψη του σταθμού από το διαγωνισμό για τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες το κλίμα στο κανάλι της Μεσογείων είναι βαρύ και το τοπίο θολό…!

[dfp_ads id=236982]

«Τόνοι μελάνι» -όπως λέγαμε παλαιότερα- έχουν καταναλωθεί για όσα συμβαίνουν στο MEGA και είναι σίγουρο πως θα καταναλωθούν ακόμα περισσότεροι καθώς κάποιοι προσπαθούν έστω την τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση…!

Ωστόσο, όπως λέει κι ο λαός «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος…»! Και σίγουρα «νοικοκύρηδες» είναι και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι του σταθμού που τόσα χρόνια ζουν, προσφέρουν και βεβαίως… αμείβονταν, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο…! Όπως σε κάθε σπίτι λοιπόν που υπάρχουν πολλοί «νοικοκυραίοι» έτσι και σε αυτό, της Μεσογείων, ακούγονται πολλές απόψεις…! Μία από αυτές είναι και του δημοσιογράφου…