Με νέα «όπλα» ετοιμάζεται να μπει ο ΑΝΤ1 στην επόμενη σεζόν

ANT1

Δημοφιλή προγράμματα επιστρέφουν και νέα projects φιλοδοξούν να γίνουν τηλεοπτική συνήθεια.

Κι ενώ το δεύτερο μέρος της σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά, με τη Φάρμα του ANT1 να μπαίνει στην αρένα την ερχόμενη Παρασκευή και να συμπληρώνει έτσι το παζλ των μονομάχων της prime time, τα κανάλια σχεδιάζουν ήδη το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Γιατί ο Σεπτέμβρης δεν είναι τόσο μακριά…

Ο σταθμός του Αμαρουσίου, λοιπόν, σχεδιάζει σημαντικές αλλαγές στην απογευματινή και βραδινή του ζώνη. Δημοφιλή τηλεπαιχνίδια και shows επιστρέφουν και νέα projects φιλοδοξούν να γίνουν η επόμενη τηλεοπτική συνήθεια.

Έτσι, από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έρχονται και πάλι στις οθόνες μας από το φθινόπωρο του 2021. Όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει προτεραιότητα στο ενδεχόμενο παρουσίασης ενός εκ των δύο -δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση για την ώρα.

Σχετικά με τον «Εκατομμυριούχο», από το κανάλι δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει ακόμα στις μέρες και ώρες προβολής. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια αρκετά ακριβή παραγωγή κι επειδή οι άνθρωποι του σταθμού ποντάρουν πολλά σε αυτό, δεν αποκλείεται να το δούμε να εντάσσεται στη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αντί για τις καθημερινές.

Όσον αφορά στα καθημερινά απογεύματα του ΑΝΤ1, ο Μάρκος Σεφερλής αναλαμβάνει δράση. Τα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο γνωστός κωμικός έχουν ξεκινήσει. Στην περίπτωση που θα υπάρξει ικανοποιητικό στοκ επεισοδίων μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα τον ερχόμενο Απρίλη, διαφορετικά, η πρεμιέρα θα γίνει τον Σεπτέμβρη.

H νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες και με ιδιαίτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον.