Μάρκος Σεφερλής: Η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ και τα project που συζητά

Μάρκος Σεφερλής

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Μάρκος Σεφερλής και οι συζητήσεις που έκανε με τον ΣΚΑΪ εδώ και αρκετό καιρό, τον έφεραν και επίσημα στο Φάληρο. Η ανακοίνωση του σταθμού το απόγευμα της Τρίτης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Μάρκος Σεφερλής είχε κλείσει τη συμφωνία με τον ΣΚΑΪ εδώ και αρκετό καιρό. Και πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα project που θα αναλάβει.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Breakfast@Star ο Μαρίνος Βυθούλκας, το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», το οποίο είχαμε δει παλαιότερα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι ένα project που προορίζεται για τον Μάρκο Σεφερλή. Οι πληροφορίες μας φαίνεται να επιβεβαιώνουν την είδηση, καθώς ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να επαναφέρει στις οθόνες μας αυτό το concept και ο ηθοποιός μοιάζει πλέον ως ο καταλληλότερος για να το αναλάβει. Μάλιστα, η εκπομπή έχει αρχίζει ήδη να ετοιμάζεται, πράγμα που σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.

Πέρα από αυτό, όμως, μαθαίνουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής συζητά και για κάτι ακόμα με τον σταθμό. Και αυτό δεν είναι κάποια άλλη εκπομπή, αλλά μυθοπλασία. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε το επόμενο διάστημα τι ακριβώς έχουν κατα νου οι δύο πλευρές.