Η Μαρία Μπεκατώρου φεύγει από το Σαββατοκύριακο και έρχεται η…

Μαρία Μπεκατώρου

Ποια παρουσιάστρια θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 από το ερχόμενο φθινόπωρο;

Αλλάζουν όλα στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε το κανάλι να μπορέσει να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. Στο πλαίσιο των αλλαγών, λοιπόν, ο Γιάννης Λάτσιος ετοιμάζει και αρκετές ανακατατάξεις. Πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού μετακινούνται σε άλλες ζώνες και αναλαμβάνουν διαφορετικά πρότζεκτ. Η Μαρία Μπεκατώρου, μετά από 3 χρόνια αποχαιρετά το σαββατοκύριακο και ένα όνομα που συζητιέται έντονα για να πάρει τη θέση της -σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT μέσα από το κανάλι- είναι η Δούκισσα Νομικού.

[dfp_ads id=236982]

Η Δούκισσα Νομικού είχε βρεθεί ξανά στο Σαββατοκύριακο με το JOY και τότε είχε «ταλαιπωρηθεί’ αρκετά στους πίνακες τηλεθέασης. Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται ότι ο σταθμός σκοπεύει να δώσει μεγαλύτερο βάρος στη συγκεκριμένη ζώνη και προφανώς θεωρεί ότι η Δούκισσα είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να τα καταφέρει. Τονίζουμε ότι καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα επίσημα, όλα είναι απλά υπό συζήτηση. Ο σταθμός τηρεί σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα. Έτσι κι αλλιώς, ο Γιάννης Λάτσιος είναι αυτός που θα πει την τελευταία κουβέντα και σίγουρα στην πορεία μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Φαίνεται, όμως, ότι η Δούκισσα Νομικού έχει θέση σοβαρή υποψηφιότητα για τη συγκεκριμένη θέση. Για να δούμε…

Δούκισσα Νομικού

Για τη Μαρία Μπεκατώρου επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι να περάσει στο καθημερινό αναλαμβάνοντας την παρουσίαση, είτε του νέου τηλεπαιχνιδιού «Still Standing», είτε μιας εκπομπής που θα ασχολείται με τις εξελίξεις του Nomads -αν και εφόσον ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού κάτι τέτοιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία στην εφημερίδα Ειδήσεις, δήλωσε για το ΣΟΥΚΟΥ: «Όταν τελειώνει κάτι σε σχέση με τη δουλειά μου, πάντα με στενοχωρεί. Το ΣΟΥΚΟΥ το αγαπώ πολύ. Είναι μια εκπομπή που έχει περάσει από διαφορετικά στάδια. Αλλιώς ξεκινήσαμε, μετά ήρθε ο Νίκος Μουτσινάς, φέτος ήρθε ο Δημήτρης, ήταν διαφορετικό το ΣΟΥΚΟΥ, αλλά το αγάπησα πολύ. Ήμουν αρκετά συγκινημένη την τελευταία ημέρα διότι δεν ξέραμε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Με την άφιξη του Γιάννη Λάτσιου βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο».