Μαρία Μπακοδήμου: Το «Γεια σου» επιστρέφει διαφορετικό μετά τις γιορτές

Μαρία Μπακοδήμου

Διαβάστε περισσότερα...

Όλα αλλάζουν στο «Γεια σου« από τη νέα χρονιά. Μετά την τελευταία συνάντηση που είχε η Μαρία Μπακοδήμου με κορυφαίο στέλεχος του ΣΚΑΪ την 1η Δεκεμβρίου, όπως σας είχαμε γράψει στο zappIT, δρομολογήθηκαν συγκεκριμένες αλλαγές οι οποίες ξεκίνησαν να εφαρμόζονται σταδιακά.

Η εκπομπή, λοιπόν, αλλάζει ώρα μετάδοσης και μετακινείται στη ζώνη 12:00 – 14:00. Το περιεχόμενο τροποποιείται και γίνεται κυρίως gossip – lifestyle. Αυτό το τελευταίο, μάλιστα, φαίνεται ότι αποτέλεσε και αφορμή για να δούμε και κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες.

Η Μαριλού Ρεπαπή δεν θα είναι στο «Γεια σου» τη νέα χρονιά, καθώς η έμπειρη δημοσιογράφος ανακοίνωσε στον σταθμό ότι δεν θα της ταίριαζε να συνεχίσει με τα νέα δεδομένα στο περιεχόμενο -η αρχική συμφωνία ήταν για μια εναλλακτική εκπομπή. Έτσι, λήφθηκε από κοινού η απόφαση να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα ότι θα ενταχθούν στην εκπομπή μετά τις γιορτές -Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Μίλτος Μακρίδης, Νανά Παλαιτσάκη-, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας κανένας από τους τρεις δεν θα είναι στο νέο σχήμα. Μάλιστα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είχε ξεκαθαρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο ότι δεν θα συνεργαστεί με την εκπομπή. Αυτή τη στιγμή, το κανάλι αναζητά δύο νέους συνεργάτες.

Το «Γεια σου» με την υπάρχουσα μορφή θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψει διαφορετικό μετά τις γιορτές.