Μαρία Μπακοδήμου: Με μεγάλο ερωτηματικό το μέλλον της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Μαρία Μπακοδήμου

Οι συζητήσεις που καθυστερούν και η δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας...

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι τα δύο τελευταία χρόνια ένα από τα βασικά πρόσωπα της ψυχαγωγίας του ΣΚΑΪ. Η άφιξή της στον σταθμό, βέβαια, είχε γίνει με τελείως διαφορετικό πλάνο από αυτό που τελικά είδαμε στη συνέχεια, καθώς η έλευση της Φαίης Σκορδά άλλαξε τα δεδομένα.

Η αρχική συμφωνία της παρουσιάστριας ήταν για καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, κάτι που τελικά ανέλαβε η Φαίη Σκορδά. Η Μαρία Μπακοδήμου μετακινήθηκε στην πολύπαθη ζώνη του Σαββατοκύριακου την οποία άρχισε να «χτίζει» σταδιακά με πολύ κόπο και αρκετά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πορεία, κυρίως την πρώτη σεζόν.

Σύμφωνα, με τις πληροφορίες μας, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει μια «παγωμένη» διάθεση, ειδικά από την πλευρά της παρουσιάστριας. Το περιορισμένο μπάτζετ και οι συζητήσεις που δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, έχουν προκαλέσει μια σχετική δυσαρέσκεια. Από την άλλη, προτεραιότητα του ΣΚΑΪ αυτή την περίοδο είναι η prime time ζώνη, ενώ για τις ψυχαγωγικές εκπομπές δεν θα αρχίσει να συζητά νωρίτερα από την άνοιξη.

Να σημειώσουμε, επιπλέον, πως πληροφορίες μας λένε πως η Μαρία Μπακοδήμου έχει δεχτεί ήδη κρούση από άλλο κανάλι για την επόμενη σεζόν.