Maestro: Διαθέσιμο στο Netflix με δύο διαφορετικούς τίτλους – Τι λέει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης;

Maestro

Από σήμερα ο Maestro παίζει στο Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ο πρώτος Έλληνας δημιουργός που με τη σειρά Maestro κατάφερε να μπει στην πλατφόρμα του Netflix. Η σειρά του Mega είναι από σήμερα διαθέσιμη στους συνδρομητές του Netflix, αλλά θα υπάρχουν δύο διαφορετικοί τίτλοι.

Σε Ελλάδα και Κύπρο ο τίτλος θα είναι όπως τον ξέρουμε ήδη, «Maestro», ενώ για τις υπόλοιπες χώρες θα είναι «Maestro in Blue». Αυτό συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα λόγω του ότι εντός του 2023 έρχεται ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro», το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν.

«Απο σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο… Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.
Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Από σήμερα, 19 Δεκεμβρίου,  τα 9 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά και το παγκόσμιο κοινό.