Love Island: Τελικά, ποιες συζητούν για την παρουσίαση και ποιες όχι;

Love Island

Ποια φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση;

Ενώ το τρέιλερ του Love Island παίζει στον αέρα αναζητώντας τους συμμετέχοντες, φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ αναμένει και το κλείσιμο της συμφωνίας με την παρουσιάστριας που θα του αναλάβει. Αυτό που είναι σίγουρο τις τελευταίες εβδομάδες, είναι πως ο σταθμός θέλει γυναίκα παρουσιάστρια και μάλιστα, συγκεκριμένη γυναίκα…

Η συμφωνία, όμως, δεν έχει κλείσει ακόμα και οι υπογραφές δεν έχουν πέσει μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, οπότε κρατείται το όνομα μυστικό…

Σίγουρα αυτές που δεν θα παρουσιάσουν το Love Island είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ζόζεφιν και η Ήβη Αδάμου, τα ονόματα των οποίων έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα.

Αυτό που μαθαίνουμε εμείς, παρ’ όλα αυτά, είναι πως ένα πρόσωπο το οποίο έχει δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση του Love Island είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Προφανώς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητά αρκετά πρότζεκτ αυτή την περίοδο και μάλιστα σε διαφορετικά κανάλια. Αν, τελικά, η παρουσιάστρια βρεθεί στον ΣΚΑΪ και όχι στον ΑΝΤ1, τότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και την παρουσίαση εκπομπής.

Καθώς το τοπίο είναι γενικότερα ρευστό, αναμένουμε για την οριστική απόφαση του ΣΚΑΪ.