Λουκέτο σε πασίγνωστο ραδιοφωνικό σταθμό που έκαναν εκπομπή Αρναούτογλου – Καραβάτου!

Μετά από 23 χρόνια έκλεισε ενώ ο ιδιοκτήτης αναζητείται από ΣΔΟΕ και πιστωτές...

Star fm – The end. Αυτό το μήνυμα αντίκρυσαν σήμερα το πρωί όσοι προσπάθησαν να μπούν στην επίσημη σελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Star fm 97,1 στην Θεσσαλονίκη, ενώ όσοι ήθελαν να συντονιστούν στα ραδιόφωνα τους, απλά δεν έπιαναν τον σταθμό.

Δυστυχώς μετά από 23 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, ένα από τα πιό ιστορικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης έκλεισε, αφού τα οικονομικά προβλήματα του σταθμού είχαν διογκωθεί σε μεγάλο βαθμό τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να είναι απλήρωτοι για πολύ καιρό οι ραδιοφωνικοί του παραγωγοί, ενώ τον περασμένο Μάιο είχε γίνει ολική κατάσχεση των μηχανημάτων στα γραφεία του Star fm.

Από το ραδιόφωνο του Star fm, πέρασαν οι περισσότεροι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλοί παρουσιαστές της TV. Νίκος Περέτ, Άκης Αναστασιάδης, Βασίλης Νάκης, Άκης Διαλυνός, Γιώργος Χαριζάνης, Δημήτρης Σαράντος, Κατερίνα Καραβάτου, Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Χτες το βράδυ ο ιδιοκτήτης του σταθμού Άκης Τουρώνης, έγραψε στην επίσημη σελίδα του Star fm στο Facebook: «O STAR FM 97.1 ειναι πλεον οριστικα εκτος αερα. Σας ευχαριστουμε για τα υπεροχα 23 χρονια, 7 μηνες και 10 μερες. Ακης Τουρωνης», ανεβάζοντας το τραγούδι των Queen «Who wants to live forever»…

Αξίζει να αναδημοσιεύσουμε ότι αναφέρει στο προσωπικό του blog, o Μανώλης Σταυρουλάκης (και στο parallaximag), για τον ιδιοκτήτη του ραδιοφώνου, τον οποίο κατηγορεί ότι βρίσκεται στο εξωτερικό, αφού κυνηγήθηκε από το ΣΔΟΕ…

«Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τελικά τα είχαν πει όντως όλα. Η αλαζονεία είναι ύβρις, και η ύβρις πληρώνεται. Δεν μπορεί να θεωρείς κύριε ότι όλοι είμαστε μια τρίχα απ' τ' αρχίδια σου – αγαπημένη comme il faut φράση του ιδιοκτήτη – ούτε ότι όλοι θα πεθάνουμε και θα σβήσουμε φεύγοντας απ' το κορυφαίο σου μέσο. Κυρίως όμως δεν μπορείς να εξακολουθείς να τα λες και να κάνεις τσαμπουκάδες αλάνας στα περιβόητα meetings ενώ δεν πληρώνεις τους υπαλλήλους σου. Και αυτό συνέβαινε τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια.

Ταυτόχρονα καταγγελίες, επισχέσεις, λόγια πικρά, ιδιωτικά και ποτέ (κακώς) δημόσια ή/και επώνυμα, κάλυπταν τις ζωές των εργαζομένων – οι οποίοι δούλευαν αμισθί απ' την αγάπη τους για το ραδιόφωνο και με την ελπίδα της εξόφλησης (η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν φρούδα). Τα «ραδιοφονικά» τεχνάσματα ως ύστατη, φτηνιάρικη λύση δεν λειτούργησαν κι έτσι μοιραία φτάσαμε στο τέλος. Ένα τέλος που ήταν γνωστό σε όλους αλλά που σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις τύπου Alter, τα media πανελλαδικώς αποσιωπούσαν. Ένοχα.

Και που είμαστε σήμερα; Ο εν λόγω ιδιοκτήτης στο εξωτερικό – αφού κυνηγήθηκε από ΣΔΟΕ και ιδιώτες στο εσωτερικό – να ποστάρει μελό αποφθέγματα διασημοτήτων σχετικά με προδοσία (με ποια; ο καθένας επιλέγει τους φίλους του κι όταν τελικά βρεθεί να μην έχει κανέναν, μάλλον με τον εαυτό του πρέπει να τα βάλει…) στον τοίχο του στο facebook ενώ ταυτόχρονα βλέπει κανείς στο profile του τουριστικές φωτογραφίες από Νέα-Υόρκη και σαλέ της Ελβετίας (πράγμα τουλάχιστον προκλητικό όταν την ίδια στιγμή πρώην εργαζόμενός του δεν έχει γάλα να δώσει στο παιδί του – και αυτό δεν είναι λαϊκίστικο αλλά μια μεγάλη αλήθεια). Εκεί επίσης επαινεί τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά κάποιος πρέπει να του πει ότι αυτός δεν ήταν ρίψασπις και έμεινε στην Ελλαδίτσα να αντιμετωπίσει τις συνέπεις των πράξεών του.

Απ'ότι φαίνεται – όπως είπε και μια φίλη & συνάδελφος που δουλέψαμε μαζί εκεί – δυστυχώς εμείς αγαπήσαμε περισσότερο τον Star fm απ' ότι ο ιδιοκτήτης του.

ΠΗΓΗ: www.thesout.gr, parallaximag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα κανάλι κλείνει οριστικά…!

Έφυγε άπρακτο το συνεργείο που πήγε να κόψει το ρεύμα στο ΑΛΤΕΡ

Κόβεται σταδιακά από παντού το σήμα του ΑΛΤΕΡ