Λίτσα Πατέρα: Τι λένε τα… άστρα στον ΑΝΤ1 για τη συνεργασία τους;

Λίτσα Πατέρα

Διαβάστε περισσότερα...

Λίτσα Πατέρα και ΑΝΤ1 είναι κάτι περισσότερο από οφθαλμοφανές πως βρίσκονται φέτος σε μια συζήτηση επαναπροσδιορισμού της επαγγελματικής τους σχέσης. Αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος και από τις δηλώσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα στις κάμερες η γνωστή αστρολόγος.

Το ζήτημα ξεκινά αρχικά από την παρουσία που έχει η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό. Αυτό είναι ένα αγκάθι για το οποίο αναζητείται λύση. Οι πληροφορίες μας λένε πως το πιο πιθανό είναι να περιοριστεί η παρουσία που θα έχει η αστρολόγος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκας, από πέντε εμφανίσεις την εβδομάδα σε μία με δύο.

Στην διαπραγμάτευση που έχει η Λίτσα Πατέρα με το κανάλι συμπεριλαμβάνεται και το Σαββατοκύριακο ως αντιστάθμισμα. Εκεί, όμως, τα πράγματα παραμένουν για την ώρα αρκετά θολά, καθώς με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις, ο ΑΝΤ1 αναζητά αυτή τη στιγμή τον κεντρικό παρουσιαστή.

Αν και η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών αριθμεί τρεις δεκαετίες, φαίνεται ότι τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί φέτος είναι λίγο σοβαρότερα από άλλες φορές στο παρελθόν, αν και υπάρχει μια διάθεση συμβιβασμού στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.