Η Λίνα Δρούγκα εξομολογείται για το MEGA: «Ήμουν ράκος κάθε απόγευμα…»

Λίνα Δρούγκα

«Έκλαιγα βουβά όλο το τελευταίο διάστημα που πηγαίναμε λίγοι άνθρωποι γιατί...»

Η Λίνα Δρούγκα μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο περιοδικό YOU για τα δεινά που περνάει το MEGA, πως το έχει βιώσει η ίδια, αλλά και ποια ήταν τα συναισθήματα φεύγοντας μετά το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων…

Το τελευταίο δελτίο της

[dfp_ads id=236982]

Πότε ήταν το τελευταίο δελτίο που εκφώνησες και αν ήξερες ότι ήταν το τελευταίο; «Ναι το ήξερα γιατί μας είχε ειδοποιήσει ο εργατολόγος μας πότε θα καταθέσει την επίσχεση εργασίας και εγώ εκφώνησα τις ειδήσεις δυο τρεις μέρες πριν από εκείνη την Τετάρτη που «σώπασε» το δελτίο στο MEGA. Ήλπιζα ακόμα και τότε ότι κάτι θα γίνει μέχρι την τελευταία στιγμή ή ότι κάποια χρήματα θα έμπαιναν στους λογαριασμούς μας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά εκείνη τη μέρα πόση λύπη έκρυβαν τα πρόσωπα των συναδέλφων.»

Έκλαψες; «Θα σου πω ότι εκείνη τη μέρα φεύγοντας από το γκαράζ πληκτρολόγησα τον κωδικό μου και λέω «κοίτα να δεις αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία που έρχομαι εδώ ως εργαζόμενη». Έκλαιγα σε όλη τη διαδρομή μέχρι να φτάσω σπίτι μου, πέρασαν από μπροστά μου πολύ ευτυχισμένες στιγμές, ακόμα και τώρα συγκινούμαι.Έχω ζήσει 18 πολύ όμορφα χρόνια στο MEGA αλλά θα σου εξομολογηθώ ότι δεν είναι το μόνο απόγευμα που έκλαψα.

Έκλαιγα βουβά όλο το τελευταίο διάστημα που πηγαίναμε λίγοι άνθρωποι γιατί ο κόσμος είχε κουραστεί να έρχεται, να περιμένει, να μην πληρώνεται, να μην έχει συνεργεία να δουλέψει, να μας έχουν κόψει τα πρακτορεία ειδήσεων και ο καθένας έλεγε την προσωπική του ιστορία για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε – γιατί κάθε οικογένεια έχει δυσκολίες, δεν κάνουμε από χόμπι τη δουλειά. Ήμουν ράκος κάθε απόγευμα φέρνοντας στο μυαλό μου συνάδελφο που έλεγε «έχω 70 ευρώ και το παιδί μου φεύγει φαντάρος την Τρίτη. Τι λεφτά θα του δώσω;» Στον άλλον έκαναν έξωση. Ένας τρίτος έκοψε το παιδί του από το ιδιωτικό σχολείο… Κάποιοι είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας ακόμα και θανάτους. Ήμασταν πάρα πολύ πιεσμένοι και όλα αυτά επιβάρυναν την ψυχολογία μας» ανέφερε η Λίνα Δρούγκα.