«Κλέβει» ο ΣΚΑΪ τη Φαίη Μαυραγάνη από τον ΑΝΤ1;

Φαίη Μαυραγάνη

Τι απόφαση θα πάρει η Φαίη Μαυραγάνη;

Μήλο της Έριδος ανάμεσα σε δύο κανάλια φαίνεται ότι θα αποτελέσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Φαίη Μαυραγάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται με μεγάλη επιτυχία στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, βρίσκεται πλέον ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ, μετά από την εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος από το κανάλι του Φαλήρου να την εντάξει στο δυναμικό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ προβληματίζεται έντονα για το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα καταφέρει να καλύψει με επιτυχία το κενό που πρόκειται να αφήσει ο Γιώργος Αυτιάς μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Φαίνεται, λοιπόν, πως η διαχρονικά πολύ καλή πορεία που έχει η Φαίη Μαυραγάνη στους πίνακες τηλεθέασης αποτέλεσε μονόδρομο για τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και η πρόταση δεν άργησε να γίνει.

Το στρατόπεδο του ΑΝΤ1, μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, μοιάζει να μην έχει διάθεση να καταθέσει τα όπλα. Μπορεί να μην έχει γίνει καμία συνάντηση ακόμα των ανθρώπων του Αμαρουσίου με τη Φαίη Μαυραγάνη, όμως η πρόθεση είναι να καταφέρουν να την κρατήσουν, μια και ο σταθμός επένδυσε φέτος και στην Μπέττυ Μαγγίρα, σε μια προσπάθεια να χτίσει συνολικά την πρωινή του ζώνη το Σαββατοκύριακο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, ενώ, καθώς φαίνεται, νικητής θα είναι όποιος κάνει την πιο θελκτική πρόταση στην παρουσιάστρια του Στούντιο με θέα