Κι όμως «μαυρίζουν» την ΕΡΤ!

ΕΡΤ

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που επαναλειτούργησε η ΕΡΤ μετά το «μαύρο» από την προηγούμενη κυβέρνηση. Τώρα όμως, με πολλά που συμβαίνουν και στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αλλά και με αποφάσεις που λαμβάνονται στο Μαξίμου η δημόσια τηλεόραση βρίσκεται ξανά «στο μάτι του κυκλώνα», αντιμετωπίζοντας ξανά τον κίνδυνο να… την μαυρίσουν!

Την Παρασκευή ο Λάμπης Ταγματάρχης υπέβαλε στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Οι δύο πλευρές εμφανίζονται να οδηγήθηκαν σε «συναινετικό διαζύγιο» και μάλιστα έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης ήθελε να αποχωρήσει από την ΕΡΤ εδώ και καιρό, αλλά του είχε ζητηθεί να παραμείνει για λίγους μήνες ακόμα.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι η ξαφνική αποχώρησή του από την ΕΡΤ προκάλεσε εκνευρισμό στους αρμόδιους, αλλά φαίνεται ότι ο Ταγματάρχης δεν ήθελε να «φορτωθεί» το… μαύρο στο οποίο οδηγείται η κρατική τηλεόραση. Το συγκεκριμένο μπορεί να μην προκληθεί από το «ρίξιμο» των πομπών αλλά είναι αποτέλεσμα πολλών που συμβαίνουν και στο ραδιομέγαρο και σε επιτελεία υπουργείων που συντονίζονται από αξιωματούχους του Μαξίμου…