Κάτι τρέχει με την Μαίρη στον ΑΝΤ1. Ποια θα είναι τελικά η εκπομπή που θα παρουσιάζει;

Τέλος καλό, όλα καλά!

 Τι εννοούμε μ΄αυτό; Πως όντως τελικά κάτι τρέχει με την Μαίρη στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο κάτι τρέχει, αλλά απ ΄ότι όλα δείχνουν ακόμα ένα τηλεοπτικό συνοικέσιο ήρθε και έδεσε.

Πριν απο λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο «Πρωινό» του Γιώργου και της Φαίης και εκεί αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Αντεννικούς, προκειμένου να παρουσιάσει λίαν συντόμως, μία νέα εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι μέρες ,λοιπόν, πέρασαν και αυτές οι συζητήσεις της Μαίρης με τον ΑΝΤ1 καρποφόρησαν και έτσι απ΄ότι όλα δείχνουν από τον Μάρτη και μετά θα μας κλείνει πονηρά το μάτι, υπό την σκέπη του ΑΝΤ1.

Οσο τώρα για το τι ακριβώς είναι αυτή η εντελώς… fresh εκπομπή που θα μας παρουσιάσει; Πρόκειται για μία εκπομπή που απόλυτο στόχο βάζει το νεανικό κοινό, μιας και αυτή με την σειρά της θα σχετίζεται απόλυτα με το Internet. Η νεαρή παρουσιάστρια θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 εκπομπή με χιουμοριστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και είτε μόνη της είτε με παρέα, έχοντας κάποιο καλεσμένο στο πλατό, θα τα σχολιάζει.

Όπως καταλαβαίνετε έχουμε να κάνουμε με ένα φόρμα εκπομπής που θα βαδίσει στα πρότυπα των ανάλογων αμερικάνικων εκπομπών και το οποίο θα αρέσει πολύ στους νέους, αλλά και σε όσους αισθάνονται νέοι, μιας και θ΄ανοίξει ένα τηλεοπτικό παράθυρο στο μαγικό χώρο του διαδικτύου.

Η εκπομπή θα κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας τον Μάρτιο και εντέλλει αποφασίστηκε να βγαίνει στον αέρα μία φορά την εβδομάδα και όχι κάθε μέρα, για να υπάρχει περισσότερος χρόνος έτσι ώστε να δουλεύονται σωστά τα βίντεο, μιας και απ ΄αυτό θα κρίνεται η τύχη όλης της εκπομπής.