Κανονικά συνεχίζει στον Alpha ο Λαζόπουλος – Καμία εμπλοκή με Κοντομηνά

Λαζόπουλος

Δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση των δύο ανδρών - Αναμονή για το πρώτο "χτύπημα" από το Τσαντίρι

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες έφερε τα πάνω κάτω στην ιδιωτική τηλεόραση. Η αναστάτωση που έχει προκληθεί σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους είναι φυσικά πολύ μεγάλη και το επόμενο διάστημα θα κριθεί το μέλλον όλων. Τα σενάρια είναι πολλά και ακόμα πιο πολλές είναι οι φήμες διαφόρων ειδών που συζητιούνται και γράφονται τις τελευταίες μέρες. Μία από αυτές, λοιπόν, θέλει τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Λάκη Λαζόπουλο να μη διανύουν και την καλύτερη περίοδο στη συνεργασία τους. Μάλιστα, λέγεται πως ο πρόεδρος του Alpha αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το τέλος του Λάκη από το κανάλι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Λάκης Λαζόπουλος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Κοντομηνά τη μέρα της ομιλίας του προέδρου του Alpha στο αμφιθέατρο του σταθμού και μάλιστα ο ίδιος ο ηθοποιός αλλά και όλοι οι παρουσιαστές και τα στελέχη που ήταν εκεί δήλωσαν τη στήριξή τους στο κανάλι αλλά και στον κ. Κοντομηνά προσωπικά.

Η επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά από τις ΗΠΑ, σε περίπου δέκα μέρες, αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά κρίσιμα ερωτήματα για το «αύριο» του Alpha. Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο, προετοιμάζει το άνοιγμα του Τσαντιριού του -το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τον αποκλεισμό του Alpha από τις άδειες εθνικής εμβέλειας- χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής την ημερομηνία που θα βγει στον αέρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Λαζόπουλος παραμένει ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Κοντομηνά.