Καλό Μεσημεράκι: Τι τηλεθέαση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην τελευταία εκπομπή;

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό το απόγευμα της Παρασκευής 30/6 μέσα από το τελευταίο Καλό Μεσημεράκι.

Από το πλατό της εκπομπής παρέλασε πλήθος επωνύμων, οι οποίοι θέλησαν να του πουν το δικό τους ξεχωριστό αντίο και να του ζητήσουν να ξανασκεφτεί σύντομα την επιστροφή του στην τηλεόραση. Επίσης, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που εμφανίστηκαν μέσω Skype, στέλνοντας της ευχές τους στον παρουσιαστή, σε μία εκπομπή… μαραθώνιο, που διήρκησε περισσότερες από 4 ώρες (15:00-19:15).

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί νιώσαμε όλα αυτά τα πέντε χρόνια μια απόλυτη ελευθερία και ένα «κάντε ό,τι γουστάρετε» από την καναλάρα, σας ευχαριστούμε για αυτό», είπε μεταξύ άλλων στον αποχαιρετιστήριο λόγο του ο Νίκος Μουτσινάς, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη Βάνια (Ματίνα Νικολάου).

Τι τηλεθεάση σημείωσε το Καλό Μεσημεράκι στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που κατέγραψε η Nielsen για την Παρασκευή 30/6, ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας 14,2% στο γενικό σύνολο. Η εκπομπή έφτασε στο peak της το 15,7% λίγα λεπτά πριν από το τέλος (18:45-19:00).

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το Καλό Μεσημεράκι έκλεισε την τελευταία του σεζόν με μέσο όρο 20,2%, αγγίζοντας σε τέταρτο το 23,4% (16:15-16:30).

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.