«Just the two of us» στην τελική ευθεία!

Το πεθυμήσατε; Ξαναέρχεται!

 Τρια χρόνια και κάτι πέρασαν από τότε που το «Just the Two Of Us» βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα, αλλά παρά την επιτυχία του, μάλλον έμεινε στο …χρονοντούλαπο του Mega, καθώς εμφανίστηκε το …μεγαθήριο Dancing with the Stars! Τώρα όμως που τελείωσε το σόου του ΑΝΤ1, έφτασε η ώρα για να βγει στον αέρα -έστω με καθυστέρηση- ο δεύτερος κύκλος του Just the Two of Us στο Μega!

Όλα θα είναι ίδια, όσον αφορά το «διαγωνισμό» (ένας επαγγελματίας τραγουδιστής θα τραγουδάει ντουέτο με μια γνωστή προσωπικότητα), αλλά …τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στα υπόλοιπα! Τότε, παρουσίαζε ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Δούκισσα Νομικού, αλλά τώρα, η μεν Δούκισσα έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ!, ο δε Καπουτζίδης έχει …συμβόλαιο με τη Eurovision!

 Η θέση όμως του παρουσιαστή του show έκλεισε, καθώς σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα από το Mega πως η Ζέτα Μακρυπούλια υπέγραψε και θα παρουσιάσει το ''Just The Two Of Us'

Όσο για την κριτική επιτροπή; Τότε απαρτίζονταν από την Αθηναϊδα Νέγκα, τη Λυδία Παπαιωάννου, τον Κώστα Τουρνά και τον Στέφανο Κορκολή -συνθέτη.

Οι γυναίκες της επιτροπής, πάντως, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συζητήσει καν με το κανάλι το ενδεχόμενο της επαναμεφάνισής τους στο σόου, ενώ από σήμερα το πρωί φούντωσαν οι φημολογίες που θέλουν την Ρούλα Κορομηλά νέο πρόσωπο, όχι ως παρουσιάστρια αλλά ως κριτή.Σύμφωνα όμως με πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η Ρούλα δεν θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση και αν το έκανε, θα το έκανε μόνο αν είχε κάτι στα χέρια της που να μπορούσε να την ενθουσιάσει και να την εξιτάρει. «

Το τι τελικά θα γίνει θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Για να δούμε..

Πάνος Γιαννακόπουλος

Διαβάστε ακόμα

Έκλεισε η Ζέτα Μακρυπούλια με το Μega! Θα παρουσιάσει το ''Just the two of us»!

Η Ρούλα στο Mega; Μύθος ή πραγματικότητα η είδηση που κυκλοφορεί από το πρωί;