J2US: Τι τηλεθέαση σημείωσε με την ηχηρή προσθήκη του Ηλία Ψινάκη;

J2US

Τι ποσοστά κατόρθωσε να φέρει στο J2US η έκτακτη συμμετοχή του Ηλία Ψινάκη;

Τo μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το J2US ήρθε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha και μάλιστα με μια ιδιαίτερη προσθήκη στην κριτική επιτροπή, τον Ηλία Ψινάκη. Τι τηλεθέαση έκανε, όμως, αυτό το 10ο live για το μουσικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen;

Το J2US κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και σύνολο καταγράφοντας μέχρι και 21% ποσοστό τηλεθέασης με την προσθήκη του Ηλία Ψινάκη στην κριτική επιτροπή στη θέση της Δέσποινας Βανδή που απουσίαζε σε περιοδεία.

Η εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων φαίνεται πως κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 11,6% και στο σύνολο του κοινού 14,3%.

Τα γυναικεία κοινά σημείωσαν υψηλή τηλεθέαση, μάλιστα στις ηλικίες 25-44 έφτασε μέχρι και 21%, ενώ και στους άντρες της ίδιας ηλικίας κατέγραψε μέχρι και 25,4%. Στο 10ο live από το J2US αποχώρησαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τη Χριστίνα Μηλιού.