Ημέρα εκλογών – Τι θα παρακολουθήσουμε νωρίτερα στην TV;

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Τι έχουν ετοιμάσει τα κανάλια για τις σημερινές εκλογές

- Mega

14:50 Καράτε Κιντ 2 

Ο Αμερικανο-ιάπωνας Μιγιάκι και ο νεαρός μαθητής του Ντάνιελ πηγαίνουν στην πατρίδα του πρώτου. Εκεί, ο Μιγιάκι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Σάτο, τον προ 25ετίας αντίζηλό του για την καρδιά της ίδια γυναίκας, και ο Ντάνιελ τον Τσόζεν, ανιψιό και μαθητή του Σάτο. Παράλληλα, ο νεαρός Αμερικανός θα νιώσει την καρδιά του να χτυπά για την Γιούκι. Η διπλή αναμέτρηση θα αποφευχθεί, για να μην προδωθούν οι αρχές του Μιγιάκι, αλλά ο Ντάνιελ θα αντιμετωπίσει τον Τσόζεν και θα αναδειχτεί νικητής, χρησιμοποιώντας και πάλι μια καινούρια τεχνική.

17:10 Οι βασιλιάδες

– ΑΝΤ1

13:30 Ο δρόμος για το ελ Ντοράντο 

Μια εκπληκτική δημιουργία από τα στούντιο του Στίβεν Σπιλμπεργκ, βασισμένη στην παράδοση και το μύθο του Ελ Ντοράντο, τον πόθο του κάθε χρυσοθήρα. Η ταινία χρειάστηκε 4,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους φίλους των κινουμένων σχεδίων.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τούλιο και ο Μιγκέλ είναι φίλοι και μαζί με το μισότρελο άλογό τους Αλτίβο ταξιδεύουν στο Ελ Ντοράντο, για να ανακαλύψουν τους αμύθητους θησαυρούς του. Ο ένας είναι μικροαπατεώνας που διψά για το χρήμα και θα έκανε τα πάντα γι αυτό, ενώ ο άλλος είναι ένας φιλόδοξος, ρομαντικός αλλά και αφελής τυχοδιώκτης. Όταν ξεμπαρκάρουν στις ακτές του Ελ Ντοράντο, τη μυθική Χαμένη Πόλη του Χρυσού, ο Τούλιο και ο Μιγκέλ περνιόνται για θεοί από τους ιθαγενείς και στα πόδια τους προσφέρονται περισσότεροι θησαυροί από όσους θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν! Καθώς η φιλία, η εμπιστοσύνη και η απληστία συγκρούονται, οι δύο ήρωες πρέπει να πάρουν την απόφαση της ζωής τους: να αρπάξουν τον χρυσό και να φύγουν ή να αντιμετωπίσουν απροσδόκητους κινδύνους για να σώσουν το λαό του Ελ Ντοράντο.

15:20 Λίτσα.COM Ελληνική σειρά

16:50 Ο πόλεμος των άστρων

– Alpha

14.10 Stars System

15.00 Dogs 101

Με πάνω από 200 ράτσες σκυλιών αναγνωρισμένες ως τώρα από την επιστημονική κοινότητα, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ προσπαθεί να αποτυπώσει τις πιο προσωπικές αλλά και πιο λατρεμένες κωμικές στιγμές τους. Η κάμερα καταγράφει τις πιο απροσδόκητες ιδιοτροπίες και γκριμάτσες τους, ανατρέχει στα ίχνη του γενετικού τους κώδικα και παρακολουθεί χαρακτηριστικές στιγμές από τη ζωή των πιο διάσημων τετράποδων!

15.30 Τζένη Τζένη

Η Τζένη, φοιτήτρια της φιλολογίας και κόρη του κομματάρχη του νησιού Κοσμά, επισκέπτεται συχνά τη βιβλιοθήκη του εφοπλιστή Κασσανδρή, πολιτικού αντίπαλου του πατέρα της.
Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ο Κασσανδρής κατεβάζει ως υποψήφιο τον ανιψιό του Νίκο, παιδικό φίλο της Τζένης, που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, έχει παντρευτεί κρυφά την Υβόννη και, τώρα, εγκαθίσταται στο νησί, βάζοντας τη γυναίκα του να μείνει στο ξενοδοχείο μέχρι να βρεθεί τρόπος να το πει στο θείο του.

Ο Κασσανδρής, βλέποντας ότι υπάρχει κίνδυνος να μην εκλεγεί ο ανιψιός του, σκαρφίζεται να παντρέψει την Τζένη με τον Νίκο, ώστε να εξουδετερώσει τον πολιτικό του αντίπαλο. Έτσι, ο Νίκος αναγκάζεται να αποκαλύψει το γάμο του.
Ακόμα, αποφασίζει να χωρίσει προσωρινά τη γυναίκα του και να παντρευτεί με λευκό γάμο την Τζένη, που θα την χωρίσει στη συνέχεια για να ξαναπαντρευτεί τη γυναίκα του. Η Τζένη δέχεται, για χάρη του πατέρα της, και από τη στιγμή εκείνη και μετά αρχίζουν τα σπαρταριστά επεισόδια.