Η «βόμβα» Πρετεντέρη για το μαύρο στο Mega και ο καβγάς Οικονομέα, Χασαπόπουλου, Τάκη

«Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι καθοριστικές. Έως τις 12 Μαΐου θα...»

Μια περιπετειώδης Γενική Συνέλευση, στην οποία η φωνή που ακούστηκε πιο δυνατά ήταν αυτή του Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ υπήρξε και σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Οικονομέα και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, πραγματοποιήθηκε στο Mega στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η απεργία της ΠΟΕΣΥ, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η έντονη σύγκρουση μεταξύ των δύο δημοσιογράφων είχε να κάνει με το αν θα έπρεπε να σταλούν εξώδικα προς τις τράπεζες προκειμένου να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του καναλιού για να καταβληθεί το δώρο του Πάσχα. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη κίνηση, ενώ ο Γιώργος Οικονομέας, τον οποίο στήριξε με δυναμικό τρόπο ο Δημήτρης Τάκης (ο οποίος είναι συμπαρουσιαστής του Χασαπόπουλου), επέμεινε ότι το εξώδικο θα έπρεπε να σταλεί στους μετόχους.

Αυτός που εμφανίστηκε «δυναμικότερος» όλων ήταν ο Γιάννης Πρετεντέρης. Συγκεκριμένα, ζήτησε να μην πέσει «μαύρο» στην ενημέρωση του καναλιού και να μη γίνουν άλλες στάσεις εργασίας πάνω σε δελτία και εκπομπές. «Ας το κλείσουν οι μέτοχοι και οι τράπεζες, αν θέλουν να το κλείσουν, αλλά όχι εγώ», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, είπε μια φράση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και απορίες: «Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι καθοριστικές. Έως τις 12 Μαΐου θα φανεί αν θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη και το κανάλι θα συνεχίσει να υπάρχει ή αν θα κλείσει».

Πηγή: Secret – Παραπολιτικά