Η τηλεθέαση πάει στην…. back to back ελληνική μυθοπλασία

τηλεθέαση

Σαρώνουν Έλα στη θέση μου, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και Τατουάζ!

Μυθοπλασίες υπάρχουν πολλές στη φετινή τηλεόραση, όμως το κοινό επιβραβεύει μόνο συγκεκριμένες. Η σταθερή επιλογή του Alpha τα τελευταία χρόνια να ποντάρει στις καλές ελληνικές σειρές, μόνο σε καλό του βγήκε.

Το Έλα στη θέση μου που παίζει κάθε βράδυ στη δύσκολη ζώνη των 8, παραμένει στην κορυφή -χθες πέτυχε και την υψηλότερη τηλεθέαση της φετινής σεζόν. Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα έκανε restart φέτος και αναστροφή στην πορεία του στους πίνακες μετρήσεων. Όσο για το Τατουάζ, τα βάζει κάθε βράδυ με όλα τα μεγαθήρια και εναλλάσσεται μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα… back to back χτύπημα του σταθμού στην prime time που δυσκολεύει όποιον επιχειρεί από απέναντι να «κλέψει» το μερίδιο του από την πίτα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen για την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, οι τρεις σειρές του Alpha σημείωσαν -το καθένα στη ζώνη προβολής του- τα εξής ποσοστά:

Έλα στη θέση μου: 25,7% στο σύνολο και 28,2% στο δυναμικό κοινό – Τερμάτισε πρώτο μεταξύ των 5 καναλιών.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: 22,6% στο σύνολο, 23,2% στο δυναμικό κοινό – Πέρασε στην πρώτη θέση.

Το Τατουάζ: 21% στο σύνολο και 20,2% στο δυναμικό κοινό –  Ήρθε δεύτερο με ελάχιστη διαφορά από το The Voice, το οποίο σημείωσε 21% και 22,7% αντίστοιχα.

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα εδώ…