Η τηλεθέαση μπήκε και πάλι Στη φωλιά των Κου Κου

τηλεθέαση

Τι τηλεθέαση έκαναν Φαίη Σκορδά, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Καινούργιου, Δανάη Μπάρκα και Ιωάννα Μαλέσκου;

Τηλεθέαση είναι αυτή και στην πρωινή ζώνη ό,τι θέλει κάνει! Είπαμε, για τις αμέτρητες πρωινές εκπομπές η σεζόν θα είναι φέτος πραγματικό θρίλερ. Ίσως χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι το τέλος του Ιουνίου για να μάθουμε και τον οριστικό νικητή.

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, η τηλεθέαση μπήκε ξανά Στη φωλιά των Κου Κου, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να αγγίζουν το 17% στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση, με περίπου μία μονάδα διαφορά, βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Ακολούθησαν Φαίη Σκορδά, Ιωάννα Μαλέσκου και Ζήνα Κουτσελίνη.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Στη φωλιά των Κου Κου – 16,9%
Ευτυχείτε – 15,8%
Το Πρωινό – 13,9%
Love It – 12,4%
Αλήθειες με τη Ζήνα – 12,1%
Αταίριαστοι – 10,5%
Ώρα για Μελέτη – 10,4%
Πάμε Δανάη – 6,6%
Ώρα για φαγητό – 6%
Συνδέσεις – 4,3%

Στο γενικό σύνολο καμία διαφοροποίηση στην τηλεθέαση από το προηγούμενο διάστημα, στις πρώτες θέσεις σταθερά οι Αταίριαστοι και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

ΓΕΝΙΚΟ

Αταίριαστοι – 27,1%
Ώρα για φαγητό – 17,2%
Ευτυχείτε – 15,1%
Αλήθειες με τη Ζήνα – 15,1%
Το Πρωινό – 13,8%
Ώρα για Μελέτη – 11,3%
Love It – 10%
Στη φωλιά των Κου Κου – 9,3%
Συνδέσεις – 6,1%
Πάμε Δανάη – 5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.