Η τηλεθέαση ξαναμπήκε στο σπίτι του Big Brother

Big Brother

Τι συνέβη με την τηλεθέαση του Big Brother, το οποίο βρέθηκε και πάλι στην κορυφή του πίνακα μετρήσεων.

Το πρώτο… ζωντανό Live του Big Brother πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είναι γεγονός. Σε μια εκπομπή που ολοκληρώθηκε 10 λεπτά πριν από τη μία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε πραγματικά στις οθόνες μας και ο Χάρης Βαρθακούρης προσπάθησε να διαχειριστεί την πρώτη του ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση. Οι παίκτες χαλαροί στο σπίτι, κάποιες φορές πετούσαν και τα… γαλλικά τους τα οποία περνούσαν κανονικά στον αέρα και μέχρι το τέλος της βραδιάς αποχαιρέτησαν τον Jay και υποδέχτηκαν τον Βλαδίμηρο, τη Βασιλική και τον δίδυμο αδελφό του Χρήστου, τον Παναγιώτη. Τι συνέβη αυτή τη φορά με την τηλεθέαση του Big Brother;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το reality του ΣΚΑΪ σημείωσε ποσοστό 27,5% στο γενικό και 28,8% στο δυναμικό κοινό. Το show έφτασε σε τέταρτο έως το 35,5% και 2,631,000 το είδαν έστω και 1 λεπτό. Τα ποσοστά παραμένουν σχεδόν στα ίδια επίπεδα με αυτά του περασμένου Σαββάτου. Το Big Brother μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ο ανταγωνισμός παραμένει ακόμα σε καλοκαιρινή διάθεση.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων