Η Nathalie Woodfield ετοιμάζει ήδη το Star για το επόμενο πρωτάθλημα

Nathalie Woodfield

Η σιδηρά διευθύντρια Προγράμματος σχεδιάζει ακόμα μία Star χρονιά, ενώ το κανάλι έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης τη σεζόν που πέρασε.

Η Nathalie Woodfield είναι η σιδηρά κυρία του Star. Η διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού από το 2008, ένας από τους ανθρώπους που έφεραν το Star στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η οποία συνεχίζει κανονικά στο πόστο της σχεδιάζοντας για το κανάλι ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Η Διεύθυνση Προγράμματος του Star, με επικεφαλής την Nathalie Woodfield και το επιτελείο των συνεργατών της, εργάζεται ήδη ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, 2020-2021, με στόχο μία ανταγωνιστική πρόταση προγράμματος, με ξεκάθαρη στόχευση, βασισμένη στην προσεγμένη ψυχαγωγία, τη σύγχρονη αισθητική, την αμεσότητα, το ξάφνιασμα και την πρωτοτυπία. Φήμες που θέλουν την κ. Woodfield να μετακινείται στον Alpha δεν επιβεβαιώνονται και οι λόγοι είναι προφανείς…

Σε μία «ιδιαίτερη» τηλεοπτική χρονιά, που χαρακτηρίστηκε από έντονο ανταγωνισμό μέχρι τα μέσα Μαρτίου και εν μέσω της πρωτόγνωρης κατάστασης της πανδημίας του COVID-19 που επέφερε σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών, τη σύνθεση του τηλεοπτικού κοινού αλλά και τη διαδικασία των παραγωγών, το Star επικράτησε των ανταγωνιστών του καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, εδραιώνοντας την δυναμική που έχει με συνέπεια ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Για το χρονικό διάστημα Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020, το Star κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 16%, ενώ το 2ο κανάλι ακολούθησε με ποσοστό 14,5%.