Η Ναταλία Γερμανού αποχωρεί από το Epsilon – Επιστρέφει στον Alpha;

Ναταλία Γερμανού

Για "συναινετικό διαζύγιο" κάνουν λόγο άνθρωποι του καναλιού...

Παρελθόν για το Epsilon θα είναι σε λίγες εβδομάδες η Ναταλία Γερμανού. Παρουσιάστρια και κανάλι αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, με ανώτερα στελέχη του σταθμού να αναφέρουν στο zappIT ότι πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο. Η ίδια η παρουσιάστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει τα εξής:

«Έχω κάνει συζητήσεις με το κανάλι, συνεχίζω να κάνω και θα κάνω και κάποιες ακόμα συζητήσεις και την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι οριστικό. Υπάρχει, νομίζω, μια αμοιβαία εκτίμηση, αγάπη. Η Άλκηστις και ο Τζώνη Καλημέρης είναι δύο άνθρωποι που τους αγαπώ πολύ. Δεν είναι ψέμα ότι μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια, όμως πάντα δίνω προτεραιότητα στον σταθμό τον οποίο βρίσκομαι και εργάζομαι. Μετά ζυγίζω όλες τις παραμέτρους και προσπαθώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να αποφασίσω».

[dfp_ads id=236982]

Τελικά, αμοιβαία ήταν και τα αισθήματα και παρουσιάστρια και κανάλι θα αποχαιρετηθούν οριστικά.

Αυτό που έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα που σχεδιάζει η Ναταλία. Μιλάμε για την επιστροφή της στο κανάλι που για πολλά χρόνια βρισκόταν… Μες στην καλή χαρά, τον Alpha. Όπως ανέφερε Στη φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος και επιβεβαιώνουν στο zappIT πηγές από τον Alpha, από το ερχόμενο φθινόπωρο δεν αποκλείεται να δούμε τη Ναταλία Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τίποτε δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή που μιλάμε, καθώς δεν έχει κλείσει ακόμα κάποια συμφωνία.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…