Η Ναταλία Δραγούμη εισβάλλει στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» – Αυτός θα είναι ο ρόλος της

Ναταλία Δραγούμη

Έρχεται να ανατρέψει δεδομένα η ηθοποιός...

Είσοδος έκπληξη θα σημειωθεί αύριο, Παρασκευή 21/02 στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα. Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Δραγούμη έρχεται να φέρει ανατροπές στις ιστορίες των ηρώων ερμηνεύοντας το ρόλο της Εύας Βούλγαρη!

Ποιοα είναι, όμως, η Ε’υα Βούλγαρη την οποία θα «ντυθεί» η Ναταλία Δραγούμη;

Η Εύα είναι η πρώην σύζυγος του Αργύρη (Αλέξανδρος Σταύρου) . Η μητέρα του πρώτου τους παιδιού, του Άγγελου . Με τον Αργύρη παντρεύτηκαν νέοι και ήταν τότε πολύ ερωτευμένοι. Όμορφη και πολύ φιλόδοξη, είχε αρχικά βλέψεις για μια «καλύτερη» ζωή, σε μια οικονομική επιφάνεια που ο Αργύρης δε θα μπορούσε να της εξασφαλίσει. Παρόλα αυτά, κοντά του, αρχικά ήταν ευτυχισμένη. Μόλις όμως η ζωή, τους έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, φάνηκε η αδυναμία τους να κρατηθούν μαζί.

Η οδύνη που θα μπορούσε να ενώσει άλλους, αυτούς τους χωρίζει. Ο καθένας κρατά το δίκιο που νιώθει και οι δρόμοι τους χωρίζουν. Περνάνε χρόνια χωρίς η Εύα να τον αναζητήσει, ούτε να επικοινωνήσει μαζί του. Στις λιγοστές προσπάθειές του να τη βρει, αυτή αδιαφορεί. Και τώρα η ζωή τους φέρνει μαζί, καθώς το μεγάλο μυστικό της Εύας αποκαλύπτεται και αλλάζει για πάντα τη ζωή του Αργύρη.

Η επανεμφάνισή της στη ζωή του κρύβει την πρόθεσή της να ικανοποιήσει τον αρνητικό χαρακτήρα που κρύβεται πίσω από μια λαμπερή εμφάνιση. Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά της, αλλά ο αδίστακτος χαρακτήρας της Εύας και η απόφασή της να κερδίσει αυτά που θέλει, δεν δέχονται κανένα φραγμό. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο και η απειλή γίνεται όπλο της στην προσπάθειά της να διαλύσει αυτό που δένει την Κάτια και τον Αργύρη.