Η Μπέττυ Μαγγίρα, η Μαρία Αναστασοπούλου και το μεγάλο «αγκάθι» του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα

Μπέττυ Μαγγίρα

Ο άλυτος γρίφος της πρωινής ζώνης...

Σε γρίφο για δύσκολους λύτες εξελίσσεται η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου για τον ΑΝΤ1, καθώς όλα βρίσκονται για την ώρα στον αέρα. Η αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη από το κανάλι προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων και βαθύ προβληματισμό, καθώς μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει λευκός καπνός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ΑΝΤ1 προσανατολίζεται σε μια διευρυμένη ζώνη, 09:00 – 13:00, η οποία θα εμπεριέχει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αυτός ο συνδυασμός είναι που προκαλεί τα μεγάλα ζητήματα. Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως δεν επιθυμεί να κινηθεί σε πιο ενημερωτικά μονοπάτια, αλλά να παραμείνει καθαρά σε ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Από την άλλη, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν σκέφτεται τίποτα διαφορετικό από ενημέρωση.

Το κανάλι επεξεργάστηκε ακόμα και το σενάριο του να μοιραστεί η ζώνη ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Δηλαδή να αναλάβει η Μαρία Αναστασοπούλου το 09:00 – 11:00 και η Μπέττυ Μαγγίρα το 11:00 – 13:00. Ωστόσο, ούτε αυτό φαίνεται να προχωρά.

Αντιθέτως, πυκνώνει η φημολογία πως η προσέγγιση που έχει γίνει από τον ΣΚΑΪ στη Μαρία Αναστασοπούλου έχει εξελιχθεί σε άτυπη συμφωνία και πως ενδεχομένως η δημοσιογράφος να κάνει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Άρη Πορτοσάλτε την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον, οι σκέψεις και οι προτάσεις που έγιναν σε πρόσωπα εκτός ΑΝΤ1 για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν ευοδώθηκαν και το θρίλερ αναμένεται να συνεχιστεί, τουλάχιστον για μερικές ημέρες ακόμα που ακολουθούν τα επόμενα ραντεβού του σταθμού με τις παρουσιάστριες.