Η Κατερίνα Ευαγγελάκου προσωρινή πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ

Διαβάστε τι αναφέρει το δελτίο τύπου...

Η Κατερίνα Ευαγγελάκου αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντα Προέδρου ΔΣ και Διευθύνουσας Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., μέχρι την επιλογή νέου προέδρου από το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΝΕΡΙΤ αναφέρονται τα εξής:

«Η νέα φάση στην οποία εισέρχεται η εταιρία προέκυψε μέσα από τις ενδογενείς διαδικασίες της, δείγμα πως η ανεξαρτησία του θεσμού που προέβλεπε ο ιδρυτικός νόμος σταδιακά εμπεδώνεται. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ θα λειτουργεί συλλογικά και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Εποπτικό Συμβούλιο, το οποίο και διασφαλίζει την ανεξάρτητη λειτουργία της, μακριά από οποιασδήποτε μορφής παρεμβάσεις στο έργο της διοίκησης.

Τους τελευταίους επτά μήνες μετά τον ορισμό της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ και υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Προκοπάκη, έγιναν σημαντικά βήματα για τη δημιουργία και λειτουργία του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν ανοικτές δημόσιες διαβουλεύσεις για τη φυσιογνωμία, τη δομή και τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, καλλιεργήθηκε κουλτούρα συνεργασίας μεταξύ των διευθύνσεων και τμημάτων της εταιρείας, διενεργήθηκαν ανοικτοί διαγωνισμοί για την προμήθεια ξένου και ελληνικού προγράμματος και προγραμματίστηκαν παραγωγές εκπομπών – βήματα που οδήγησαν με επιτυχία στην ομαλή έναρξη της ΝΕΡΙΤ στις 4 Μαΐου. Τα βήματα αυτά θα γίνουν ακόμα πιο σταθερά και γοργά το ερχόμενο διάστημα».

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ!