Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για τον Νίκο Κάλη!

Open

"Η διοίκηση του OPEN καλωσορίζει τον κ. Νίκο Κάλη"

Μετά τις αναμενόμενες αποχωρήσεις του Τζώνη Καλημέρη και της Άλκηστις Μαραγκουδάκη από το OPEN BEYOND, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να εμπιστευτεί το μέλλον του ψυχαγωγικού προγράμματος στο έμπειρο στέλεχος Νίκο Κάλη. Το κανάλι της Παιανίας με Δελτίο Τύπου ανακοινώνει την επισφράγιση τις ήδη διαρρέουσας φήμης.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Το OPEN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ.Νίκο Κάλη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.

Ο κ. Νίκος Κάλης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις παραγωγές ψυχαγωγικών εκπομπών και μακρά πορεία στην ελληνική τηλεόραση, εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN για να ηγηθεί του στρατηγικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης του προγράμματος.

Ο κ. Νίκος Κάλης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους προμηθευτές τηλεοπτικού περιεχομένου παγκοσμίως, αναλαμβάνοντας τη συνολική υλοποίηση για τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, όπως το Dancing With The Stars, το The Voice, το X Factor, το Big Brother, το Nomads κ.α., και είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού φεστιβάλ των Καννών.

Η διοίκηση του OPEN καλωσορίζει τον κ. Νίκο Κάλη και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!