Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για την Άννα Βλαβιανού

Άννα Βλαβιανού

Είναι το νέο πρόσωπο του καναλιού του Αμαρουσίου...

Ο Κώστας Τσολάκης έφυγε για δεύτερη φορά από τον ΑΝΤ1 και η μέχρι πριν από λίγο καιρό απόλυτα επιτυχημένη διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Alpha, Άννα Βλαβιανού, αναλαμβάνει τη διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου. Πριν από λίγο ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό, η οποία αναφέρει τα ξής:

Η οικογένεια του ANT1 καλωσορίζει την Άννα Βλαβιανού ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1.
Την ώρα που ο ANT1 συμπληρώνει 30 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Άννα Βλαβιανού έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργική πορεία του σταθμού με την πολύχρονη εμπειρία της.
Ευχαριστούμε πολύ
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Από τη θέση της στον Alpha, η Άννα Βλαβιανού, όλα τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο σε πολλά θέματα που αφορούσαν στο πρόγραμμα του σταθμού. Ήταν άτομο που εμπιστευόταν η διοίκηση και ήταν υπεύθυνη για όλες τις επιτυχημένες καμπάνιες προβολής των ψυχαγωγικών και ενημερωτικών εκπομπών. Διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Τύπο και τον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς μετρά πολλά χρόνια θητείας στον πολιτισμό. Η συμβολή της στην αισθητική και την εταιρική εικόνα του Alpha ήταν καθοριστική. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους, ήταν θέμα… στιγμών, θα λέγαμε, να σπεύσει ένα άλλο μεγάλο κανάλι -εν προκειμένω ο ΑΝΤ1- να την εντάξει στο δυναμικό του.