Η Έλλη Στάη ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία της με την ΕΡΤ

Θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Για ένα ακόμα χρόνο η Έλλη Στάη θα είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ με μια αλλαγή. Από Δευτέρα έως Πέμπτη, ακολουθώντας τακτικές που εφαρμόζονται σε κανάλια του εξωτερικού, θα είναι η Έλλη Στάη στο τιμόνι των ειδήσεων και ο παρουσιαστής του Σαββατοκύριακου θα αναλάβει και την παρουσίαση της Παρασκευής. Η δημοσιογράφος θα συνεχίσει κανονικά την παρουσίαση της εβδομαδιαίας της εκπομπής, NETWEEK.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Η δημοσιογράφος κυρία Έλλη Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, και τον επόμενο χρόνο.

Παράλληλα, η κυρία Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει και την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «NETWEEK» στη ΝΕΤ.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ, εκτιμώντας τον επαγγελματισμό και το κύρος της κυρίας Στάη, αποφάσισε να ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά τη σύμβασή της με τη Δημόσια Τηλεόραση.

Η συμφωνία μεταξύ της Διοίκησης της εταιρείας και της δημοσιογράφου οριστικοποιήθηκε μετά τη χθεσινή συνάντησή της – σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα – με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Νίκο Σίμο και τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Αιμίλιο Λιάτσο. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον κ. Λιάτσο, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε η διάθεση και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας.»

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ!