Η Ελένη Πετρουλάκη επιστρέφει στην τηλεόραση με ανατρεπτικό project

Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη επιστρέφει στην tv μετά από πολύχρονη απουσία.

Ένα καινοτόμο project ετοιμάζει η fitness instructor Ελένη Πετρουλάκη σύμφωνα με την On Time και την Σπυριδούλα Τριάντου. Το εν λόγω project το διεκδικούν ήδη δυο μεγάλα κανάλια αφού το βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρον με την ίδια να έχει ξεκινήσει συζητήσεις ώστε να παρουσιάσει μια εκπομπή πρωτοποριακή που θα κάνει τη διάφορα.

Η Ελένη Πετρουλάκη που ήδη καινοτομεί με μία μέθοδο σώματος Total Body Make Over που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, εδώ και αρκετό καιρό ετοίμαζε αυτό το πρότζεκτ καθώς ήθελε κάτι πολύ δυνατό και ξεχωριστό που θα της ταιριάζει και με τις πολύτιμες γνώσεις της θα το απογειώσει.

Αν και η ίδια έχει δεχτεί κατά καιρούς πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στην tv, όπως εκείνη από τον ANT1 για να κάτσει στη θέση του κριτή στο Dancing, δεν έλεγε ναι αφού δεν την αφορούσε κάτι που δεν είχε σχέση με την ιδιότητα της! Αυτή τη φορά η Ελένη Πετρουλάκη θα κάνει τη διαφορά στην ελληνική tv και η μόνη απορία είναι σε ποιο κανάλι θα καταλήξει αφού το πρότζεκτ – έκπληξη θέλουν να το εντάξουν στο πρόγραμμα τους και τα δυο μεγάλα κανάλια.