Η Ελένη Μενεγάκη ρυθμιστής των ψυχαγωγικών μετακινήσεων του Mega

Ελένη Μενεγάκη

Διαβάστε περισσότερα...

Όποιον και αν ρωτήσεις το τρέχων χρονικό διάστημα σχετικά με το ποιο κανάλι είναι αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η απάντηση θα είναι η ίδια: το Mega. Μια σειρά από παρουσιαστές και εκπομπές ψυχαγωγίας βρίσκονται σε αναμονή για το τηλεοπτικό τους μέλλον, καθώς όπως όλα δείχνουν έρχονται αλλαγές σε ζώνες και προγράμματα.

Ελεονώρα Μελέτη, Δανάη Μπάρκα, Κώστας Τσουρός και… Ελένη Μενεγάκη. Παρουσιαστές και εκπομπές που αναμένουν… κάποιοι το πράσινο φως για το αν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν και κάποιοι άλλοι αν θα μετακινηθούν σε ζώνη και αν θα αλλάξουν πρότζεκτ. Μέχρι στιγμής, σχεδόν όλα τα «χαρτιά» παραμένουν κλειστά, παρά τα δεκάδες σενάρια που αναπαράγονται τους τελευταίους μήνες.

Κλειστό παραμένει και το «χαρτί» Ελένη Μενεγάκη και είναι αυτό που αναμένεται να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις εντός και ίσως εκτός του καναλιού. Με δεδομένο ότι το προηγούμενο διάστημα έγιναν προσεγγίσεις σε πρόσωπα εκτός Mega, που όμως δεν οδήγησαν μέχρι τώρα σε κάποια νέα άφιξη, η απόφαση που θα ληφθεί για την «Ελένη» ενδέχεται να προκαλέσει ντόμινο μετακινήσεων.

Στην περίπτωση που η παρουσιάστρια δεν συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, αμέσως δημιουργείται ένα μεγάλο κενό που θα πρέπει να αναπληρωθεί. Θα είναι η Δανάη Μπάρκα αυτή που θα αναλάβει το μεσημέρι και σε αυτή την περίπτωση ποιος θα πάρει τη θέση της στα πρωινά;

Αν η Ελένη Μενεγάκη παραμείνει στην ώρα της στο Mega, τι αλλαγές θα συμβούν στην πρωινή ζώνη. Θα περάσει η Ελεονώρα Μελέτη στη βραδινή ζώνη, όπως έχει εκδηλώσει την επιθυμία η ίδια; Θα παραμείνει η Δανάη Μπάρκα στο 10-1 ή θα μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο και με τι πρότζεκτ θα βρεθεί ο Κώστας Τσουρός.

Όλα αυτά τα ερωτήματα περιμένουν απαντήσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το κρίσιμο διάστημα των αποφάσεων αναμένεται από τα μέσα Απριλίου έως το Πάσχα. Ο «ρυθμιστής» Ελένη Μενεγάκη, όλα δείχνουν πως θα κηρύξει την έναρξη της διαδικασίας.