Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει με νέους συνεργάτες

Δανάη Μπάρκα

Ποια πρόσωπα θα βρίσκονται στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Δανάη Μπάρκα στο Mega;

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ολοκληρωθεί, οι εκπομπές έριξαν αυλαία για διακοπές, στο παρασκήνιο όμως οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν. Το Πάμε Δανάη είναι ένα από τα προγράμματα που θα δούμε και την επόμενη χρονιά, με σαρωτικές, ωστόσο, αλλαγές. Η Δανάη Μπάρκα θα επιστρέψει στις οθόνες μας λίγο διαφορετικά…

Το Πάμε Δανάη θα συνεχίσει στην καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega, με την προβολή του να γίνεται δίωρη -θα ξεκινά στις 11.00 και θα ολοκληρώνεται στις 13.00.

Την αρχισυνταξία πρόκειται να αναλάβει η Δήμητρα Παλούδη, προερχόμενη από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Στην παρέα της Δανάης μπροστά από τις κάμερες παραμένει μόνο ο Άρης Καβατζίκης και όπως είχε γράψει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, θα έχουμε νέα είσοδο, αυτήν της Δέσποινας Καμπούρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, το τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να προστίθεται στην παρέα της Δανάης Μπάρκα είναι ο Γιώργος Κρικοριάν.

Ο Γιώργος Κρικοριάν τα τελευταία χρόνια ήταν στο πάνελ της Φωλιάς των Κου Κου. Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής του Star, λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Γιώργος είναι μάλλον έτοιμος για μια Mega σεζόν…