H ΕΡΤ φέρνει το ελληνικό Netflix μέσα από την υβριδική της πλατφόρμα

ΕΡΤ Hybrid

24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης.

«Θα μπορούσε να λέγεται και ERTFLIX, αλλά το νέο όνομα δεν έχει ακόμη αποφασισθεί» σημειώνει ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας σε ανάρτηση στο Facebook.

Μέσα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Ζούλας γνωστοποίησε τη νέα δυνατότητα που δίνεται στους τηλεθεατές, την είσοδο δηλαδή στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Όποιος πατήσει από σήμερα το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ του και μπει στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστεί. Δεν είναι μόνον το νέο και εντελώς σύγχρονο περιβάλλον που σχεδίασαν οι τεχνικοί της ΕΡΤ και το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πλατφόρμες του Netflix, της Amazon ή της Apple. Οι τηλεθεατές θα εντυπωσιαστούν, όταν συνειδητοποιήσουν ότι η ΕΡΤ ήδη αυτή τη στιγμή προσφέρει εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και βέβαια όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας που μεταδίδεται κάθε πρωί στην ΕΡΤ2» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Στη ίδια ανάρτηση, ο κ. Ζούλας σημειώνει επίσης για τη νέα υβριδική πλατφόρμα: «Και μαζί με όλα αυτά, η ΕΡΤ προσφέρει και μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία αναδεικνύοντας το αρχείο της, καθώς στο πρώτο ανεπίσημο σημερινό λανσάρισμα του… ERTFLIX έχουν ήδη ανέβει 20 ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα σε 20 σπουδαίους Ελληνες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, η Μαρία Κάλλας, η Ελένη Βλάχου, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Μανόλης Αναγνωστάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης και πολλοί ακόμη».

Θα μπορούσε, αλήθεια, το τηλεοπτικό κοινό να την αγκαλιάσει όπως το Netflix;