GNTM: Η Σοφία Χατζηπαντελή και η συμμετέχουσα που έκλεψε τις εντυπώσεις

GNTM

Προχωρούν τα γυρίσματα για το Greece's Next Top Model.

Σε αναμονή της πρεμιέρας του GNTM 5, το οποίο χαρακτηρίζεται από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και από τη συμμετοχή και γυναικών μεγαλύτερης ηλικίας και οι πληροφορίες που φτάνουν από τα γυρίσματα είναι πολλές.

Μία από αυτές, για παράδειγμα, τοποθετεί στο επίκεντρο την Σοφία Χατζηπαντελή. Το διεθνούς φήμης μοντέλο γνωρίζαμε πως είχε κάνει συμφωνία για να είναι στην επιτροπή του GNTM για μερικά επεισόδια, όσο διαρκούν οι auditions. Φαίνεται, ωστόσο, πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπήρξαν κάποιες εντάσεις μεταξύ των μελών της επιτροπής που φαίνεται να ολοκλήρωσαν αυτή τη συνεργασία νωρίτερα από το προσδοκώμενο.

Όσον αφορά στους guest κριτές που θα δούμε να περνούν από το Greece’s Next Top Model, το όνομα που θεωρείται σίγουρο πως θα καθίσει στην καρέκλα είναι η Βίκυ Κουλιανού.

Όσον αφορά στο κομμάτι των συμμετοχών, οι υποψήφιες μεγαλύτερης ηλικίας, ένα στοιχείο που πολυδιαφημίστηκε στο φετινό GNTM, δεν φαίνεται να προχωρούν στην επόμενη φάση. Μία μητέρα ηλικίας 40-45 ετών, ωστόσο, μαθαίνουμε πως έχει κλέψει τις εντυπώσεις και συνεχίζει στο παιχνίδι.