GNTM: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα μετά τον μαραθώνιο αναζήτησης

GNTM

Ποιοι θα πλαισιώσουν την Βίκυ Καγιά στο νέο GNTM...

Ο γρίφος για την κριτική επιτροπή του GNTM φαίνεται πως λύθηκε. Μετά από τις μαραθώνιες αναζητήσεις που ξεκίνησαν στις αρχές της άνοιξης και μετά από κάποια «όχι», βρέθηκαν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το Greece’s Next Top Model την επόμενη σεζόν.

Όταν η Βίκυ Καγιά είπε το μεγάλο ναι για την επιστροφή της στο GNTM ξεκίνησε και η ονοματολογία. Ο Γιώργος Καράβας ήταν το πρώτο πρόσωπο που πήρε μια καρέκλα στην κριτική επιτροπή, ενώ στη συνέχεια έγιναν οι πρώτες προσεγγίσεις σε πρόσωπα.

Όπως είχαμε γράψει στο zappIT στις 13 Απριλίου, η Βίκυ Καγιά πολιορκούσε, μεταξύ άλλων, και ήθελε πάρα πολύ να έχει στο GNTM τον Τάσο Σοφρωνίου. Παράλληλα, έγιναν κουβέντες και με αρκετά άλλα ονόματα, όπως με τον Θανάση Κρίκη και την Ορσαλία Παρθένη.

Τελικά, μετά και το ναι του Τάσου Σοφρωνίου, εκκρεμούσε ο τέταρτος κριτής για να συμπληρωθεί το παζλ. Η Σοφία Χατζηπαντελή κέρδισε την καρέκλα, καθώς θα είναι η κριτής που θα δούμε στις auditions, ενώ η Έλενα Γαλύφα θα είναι η οικοδέσποινα που θα υποδέχεται τους παίκτες, πριν αυτοί περάσουν από τους κριτές.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να δούμε και κάποια άλλα πρόσωπα στη συνέχεια…