Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή για το Mega! Τα δύο σενάρια…

Mega
Πόσα χρήματα θα βάλει ο κάθε μέτοχος αν υπάρξει συμφωνία την ερχόμενη Παρασκευή;

Τις κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Mega, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε μια «βόμβα» στον αέρα του Πρωινό, που ανατρέπει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε μέχρι τώρα -πολλοί μιλούσαν για «μαύρο» στο κανάλι. Ο δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής:

Το πρώτο σενάριο

«Υπάρχουν δύο στάδια. Την Παρασκευή που μας έρχεται, υπάρχει η πιθανότητα να πάρουν μέρος στη γενική συνέλευση όλοι οι μέτοχοι -ακόμα και ο Ψυχάρης που ήταν να μην μπει, τελικά, αποφάσισε να μπει. Η τελευταία πλευρά που μένει για να αποφασίσει είναι η πλευρά Βαρδινογιάννη που είναι και η πιο ισχυρή. Η μία λογική είναι ότι την Παρασκευή θα αποφασίσουν να βάλουν κάποια χρήματα. Νομίζω 5 με 7,5 εκατομμύρια η πλευρά Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα, 5 εκατομμύρια ο Φιλιππόπουλος που μπαίνει μέσα ως νέος παίκτης και 2 – 2,5 εκατομμύρια ο Ψυχάρης, κρατώντας μικρότερο ποσοστό».

Το δεύτερο σενάριο

«Αν δεν πάμε σε αυτό το σενάριο, πάμε στο σενάριο ότι παίρνουν το Mega οι τράπεζες και πάλι θα προσπαθήσει ο Φιλιππόπουλος με την πλευρά Βαρδινογιάννη να το πάρουν με κούρεμα των δανείων. Οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι το κανάλι έχει πάνω από 50% με 60% πιθανότητες. Δεν εγκαταλείπεται ένα κανάλι έτσι».