Γιώργος Αυτιάς: Ανανέωσε με τον ΣΚΑΙ για τα επόμενα δύο χρόνια!

Γιώργος Αυτιάς

Η ανακοίνωση του σταθμού…

Ο Γιώργος Αυτιάς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

«Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς θα συνεχίσει να διατηρεί την κυρίαρχη θέση του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ.

Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ και συνεχίζει με στόχο την προβολή των θεμάτων που τον καθιέρωσαν στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Κοινωνία, οικονομία, πολιτική, όλα όσα ενδιαφέρουν όλους μας και επηρεάζουν τη ζωή μας. Μετρώντας ήδη οκτώ επιτυχημένα χρόνια στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς θα συνεχίσει με τον ίδιο παλμό και δυναμική στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Για την ανανέωση της συνεργασίας ο Γιώργος Αυτιάς δήλωσε: «Για δύο ακόμη χρόνια στον ΣΚΑΪ! Δίπλα στην κοινωνία, με τα  θέματά της  και  τις αγωνίες της . Η κοινωνία  μας κρατάει στην κορυφή, γιατί ο ΣΚΑΪ  μας δίνει την καταπληκτική δυνατότητα να επικοινωνούμε  με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να πιέζουμε την εξουσία να δίνει λύσεις. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή να μου ανανεώσει τη  σύμβαση για 2 ακόμη χρόνια».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!