Γιατί οι «Νύφες» του ΑΝΤ1 έμειναν χωρίς… κουμπάρα

Διαβάστε λεπτομέρειες και ποιο άλλο ριάλιτι ετοιμάζει το καναλι του Αμαρουσίου.

Αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη “Νύφες” και “Αληθινές Νοικοκυρές” να κρατηθούν στο συρτάρι για τον επόμενο Οκτώβρη τελικά εντάσσονται στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου από τον Φεβρουάριο όπως και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” αλλά και το “Dancing with the stars” που θα ξεκινήσει λίγο αργότερα.

Στις “Αληθινές Νοικοκυρές” θα παρακολουθήσουμε την καθημερινότητα πέντε celebrity γυναικών. Της Χριστίνας Παππά, της σχεδιάστριας Τζο Τόνγκου, της Ορθούλας Παπαδάκου, της Ιωάννας Σουλιώτη και της Αννίτας Ναθαναήλ. Τα πρώτα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο τέλος του προηγούμενου καλοκαιριού στην Μύκονο και τους μήνες που ακολούθησαν συνεχίστηκαν στο Κολωνάκι αλλά και σε άλλα “hot spots” της Αθήνας.

Όσον αφορά στο “Μην το πεις στη Νύφη” την ελληνική εκδοχή του πολυσυζητημένου “Don’t tell the bride” μας έρχεται από το BBC και στην ουσία πρόκειται για ένα reality οικονομικής αρωγής σε νέα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει ήδη τις 5000.

Μετά από πολλές σκέψεις στον ΑΝΤ1 επικράτηση η άποψη στα δύο real life προγράμματα να μην υπάρχει παρουσιαστής αλλά εκφωνητής (όπως γίνεται και στο “Κάτι Ψήνεται” του ALPHA) που θα καταγράφει τα δρώμενα. Για τις “Αληθινές Νοικοκυρές” είχε αποφασιστεί από την αρχή, για τις “Νύφες” είχε ακουστεί αρχικά το όνομα της Καλομοίρας και στη συνέχεια της Έλενας Καρποντίνη όμως τελικά η ιδέα του παρουσιαστή απορρίφθηκε μεταξύ άλλων και για λόγους οικονομίας.