Γιάννης Λάτσιος: Η αποχώρηση, η διάδοχη κατάσταση και το νέο πρόγραμμα

Γιάννης Λάτσιος

Γιατί έφυγε το ισχυρό στέλεχος του σταθμού και τι θα δούμε από εδώ και πέρα;

Ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, γεγονός που αν και γνωρίζαμε από καιρό ότι θα συμβεί, μπορούμε να πούμε ότι δεν το περιμέναμε πριν το Πάσχα. Πώς βρέθηκε, όμως, το ισχυρό στέλεχος του σταθμού στην έξοδο πριν προλάβει να κλείσει ένα χρόνο επιστροφής στο Μαρούσι;

Ο ΑΝΤ1 μετά από ένα δύσκολο πρώτο μισό της σεζόν, στο οποίο αντεπεξήλθε, ωστόσο, αξιοπρεπώς όσον αφορά στην τηλεθέαση, είχε ποντάρει πολλά στο νέο πρόγραμμα που θα έριχνε στην αρένα τον περασμένο Ιανουάριο. Το νέο πρόγραμμα, όμως, άργησε να έρθει, παρά το γεγονός ότι το μπάτζετ είχε εγκριθεί από πέρυσι το καλοκαίρι. Μια Αννέ δεν μπόρεσε να φέρει την άνοιξη. Το Hell’s Kitchen καθυστέρησε, το Bachelor δεν βγήκε, το Sunday Live δεν απέδωσε και ή prime time του ΑΝΤ1 βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη σε μονοψήφια. Ο Γιάννης Λάτσιος χρεώθηκε τις καθυστερήσεις και η αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του στο κανάλι είχε μόλις ξεκινήσει.

[dfp_ads id=236982]

Και αν το τέλος αυτής της συνεργασίας ήρθε με τη σύμφωνη γνώμη του Θοδωρή Κυριακού, φαίνεται πως αυτό που ακούστηκε για δυνατές φωνές και έντονους διαπληκτισμούς το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μεταξύ των δύο αντρών, δεν ισχύει. Τις θέμα χειρίστηκε ο Τάσος Μιχαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, υπό την εποπτεία, βέβαια, του ιδιοκτήτη του καναλιού, ο οποίος απουσιάζει συχνά στο Λονδίνο.

 

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Τζώρτζη Ποφάντη να αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή προγράμματος, ενώ αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό. Ο κ. Ποφάντης είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης για τον ΑΝΤ1, εξάλλου, έναν χρόνο πριν ήταν αυτός που ανέλαβε την υλοποίηση των προγραμμάτων της περασμένης σεζόν και τον σχεδιασμό της τρέχουσας, όταν έφυγε ο Τζώνη Καλημέρης. Ο ίδιος θα αναλάβει να ανατρέψει την εικόνα του καναλιού και ό,τι πρόκειται να δούμε την επόμενη χρονιά.

Για την ώρα, λοιπόν, κι ενώ οι Δέκα Μικροί Μήτσοι έκαναν ήδη πρεμιέρα, ο ΑΝΤ1 θα ρίξει τα επόμενα χαρτιά του στις 23 Απριλίου: Game of Love (δύο φορές τη βδομάδα), The Wall (μία φορά την εβδομάδα), Βρες το ταίρι σου (καθημερινά).