Για late night η Σάσα Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη

Τι ετοιμάζει η γνωστή δημοσιογράφος;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες που γίνονται στο ONE, καθώς επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να μπορέσει να βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα, μέσα στο φθινόπωρο. Πολλά τα πρόσωπα που περνούν καθημερινά από το κανάλι, ενώ από τα διάφορα ραντεβού που κάνουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι με τα στελέχη του σταθμού, προκύπτουν και αρκετές ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Μία εξ αυτών φαίνεται πως έχει να κάνει με την Σάσα Σταμάτη. Το τελευταίο διάστημα γίνεται αρκετός ντόρος σχετικά με τη δημοσιογράφο και τις επαφές της με το ONE. Οι πρώτες σκέψεις και κουβέντες είχαν να κάνουν με την πρωινή ζώνη. Ωστόσο, είναι γνωστό πως διαχρονική επιθυμία της παρουσιάστριας είναι μια ανατρεπτική late night εκπομπή, με συνεντεύξεις προσώπων που δεν θα περνούν απαρατήρητες.

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτό μπορεί να το δούμε σύντομα να γίνεται πραγματικότητα. Η διευθύντρια Προγράμματος, Ισαβέλλα Σασλόγλου, όπως και η συνεργάτιδά της Νατάσα Λεσιώτη πιστεύουν πως η Σάσα Σταμάτη είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να αναλάβει ένα τέτοιο πρότζεκτ. Το θρυλικό στα… πηγαδάκια Sasa Lately, ίσως βρίσκεται… nearby.