Γενική συνέλευση των τεχνικών του ΑΝΤ1 σήμερα στις 12

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των τεχνικών της τηλεόρασης

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν αρκετά ταραχώδης, τόσο, στον ALPHA, όσο και στο MEGA, μετά από τις συνεχόμενες στάσεις εργασίας που έκανε η ΕΤΙΤΑ, υπερασπιζόμενη τους μισθούς των τεχνικών, που συνεχώς μειώνονται.

Σήμερα η ΕΤΙΤΑ καλεί τα μέλη της που εργάζονται στον ΑΝΤΕΝΝΑ, προκειμένου να συζητήσουν τι κινήσεις θα κάνουν, ενόψει νέων μειώσεων και απολύσεων που αναμένονται να γίνουν…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Συνέλευση  τεχνικών στον ΑΝΤ1 την Δευτέρα 24/09 στις 12 το μεσημέρι στον χώρο των εξωτερικών συνεργείων του σταθμού- Όλοι εκεί! -Αντισταθείτε στις ατομικές συμβάσεις.

Πριν τρείς μέρες η ΕΤΙΤΑ είχε βγάλει αυτή την ανακοίνωση.

ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ –
ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ – ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνάδελφοι!

Όσο είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, θα σταματήσουμε τις ατομικές συμβάσεις και όποια άλλη μορφή επίθεσης στα εργασιακά μας δικαιώματα και θα προασπίσουμε την αξιοπρέπειά μας! Έχουμε την δύναμη, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μην ξεχνάτε πως οποιοσδήποτε αντεργατικός νόμος μπορεί να ακυρωθεί και να αντικατασταθεί με νέο νόμο. Την υπογραφή ατομικής σύμβασης όμως κανείς δεν μπορεί να την πάρει πίσω!!!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ!