«Φωτιά» στην τηλεθέαση της πρωινής ενημέρωσης μα όλοι ευχαριστημένοι

Φαίη Μαυραγάνη

Γιώργος Αυτιάς, Φαίη Μαυραγάνη ή... Πρωινοί Τύποι;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μάχη» για την τηλεθέαση που δίνουν η Φαίη Μαυραγάνη και ο Γιώργος Αυτιάς κάθε Σαββατοκύριακο. Και μπορεί οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του OPEN και του ΣΚΑΪ, αντίστοιχα, να φροντίζουν να ενημερώνουν τους τηλεθεατές μέσα από τις εκπομπές τους για όσα τους αφορούν αλλά έχουν και δυο… ακόμα αντιπάλους! Και δη εξίσου «πρωινούς»!

Ο λόγος για τους «Πρωινούς Τύπους» του ΑΝΤ1, Παναγιώτη Στάθη και Νίκο Ρογκάκο, οι οποίοι μόνο αδιάφοροι δεν περνούν από τους πίνακες τηλεθέασης καθώς έχουν χτίσει το δική τους όμορφη σχέση με το τηλεοπτικό κοινό.

Χθες, μάλιστα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του ΑΝΤ1 κατόρθωσαν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και την δεύτερη θέση στο δυναμικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, οι «Πρωινοί Τύποι» σημείωσαν ποσοστό 16,5% απέχοντας ελάχιστα από την νικήτρια της κούρσας, στο δυναμικό κοινό, Φαίη Μαυραγάνη που σημείωσε 17%. Για ακόμη μια ημέρα, ωστόσο, σταθερός στην πρώτη θέση του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού παρέμεινε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 24,7%.

Πως διαμορφώθηκαν όμως αναλυτικά τα ποσοστά του «Τώρα ό,τι συμβαίνει», των «Πρωινών Τύπων» και του «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά»;

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 17%

ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ 16.5%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ 11.2%

 

ΓΕΝΙΚΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ 24.7%

ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 19.6%

ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ 11.7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων