Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πάνελ της νέας εκπομπής

Φαίη Σκορδά

Ποιοι απομακρύνονται και ποιοι παίρνουν θέση δίπλα στην Φαίη Σκορδά;

Έντονες διαπραγματεύσεις και πολλές ανατροπές συμβαίνουν στο παρασκήνιο της προετοιμασίας για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Φαίη Σκορδά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Καθώς οι μέρες περνούν, φαίνεται πως το παζλ για τους συνεργάτες ολοκληρώνεται σταδιακά.

Όπως μαθαίνουμε, τις τελευταίες μέρες κάποια πρόσωπα που βρίσκονταν αρκετά κοντά, μάλλον απομακρύνονται, ενώ κάποια άλλα έκαναν τη μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στο τραπέζι μαζί με τη Φαίη Σκορδά φαίνεται πως θα καθίσουν τη νέα χρονιά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Άγγελος Βουράκης, ενώ όλα δείχνουν πως η Μάρτζυ Λαζάρου ετοιμάζεται να επιστρέψει σε θέση πάνελ.

Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά οι ανατροπές είναι ορατές. Ο Άγγελος Βουράκης, ο οποίος είχε δεχτεί το προηγούμενο διάστημα δύο προτάσεις -για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού και για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη- τελικά είπε το ναι στην Φαίη Σκορδά.

Παράλληλα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται πως δεν προχώρησαν και οι συζητήσεις του ΣΚΑΪ με την Έλενα Χριστοπούλου. Οι πληροφορίες που φτάνουν αναφέρουν πως απομακρύνεται η πιθανότητα να την δούμε στο νέο πρωινό της Φαίης.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες για το «κλείδωμα» των συνεργατών, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί και ποιοι θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται από Σεπτέμβρη στη ζώνη 12:00 – 14:00 μαζί με την Φαίη Σκορδά.