Φαίη Μαυραγάνη ή Γιώργος Αυτιάς στην πρώτη μάχη τηλεθέασης για το 2020;

Φαίη Μαυραγάνη

Στο δρόμο της πρωινής ενημέρωσης...

Μπορεί η χρονιά να άλλαξε, η Φαίη Μαυραγάνη και ο Γιώργος Αυτιάς έμειναν όμως πιστοί στο τηλεοπτικό τους ραντεβού. Τόσο το «Τώρα, ότι συμβαίνει» όσο και το «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» καλημέρισαν τους τηλεθεατές το πρωί του πρώτου Σαββάτου του 2020 και τους ενημέρωσαν για όλα όσα τους αφορούν.

Ειδήσεις από όλη τη χώρα και τον κόσμο, ειδήσεις παράξενες, περίεργες, με χιούμορ και φαντασία θα βρίσκονται και αυτή τη χρονιά σε πρώτο πλάνο με την υπογραφή της Φαίης Μαυραγάνη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του OPEN.

Από την άλλη, ο Γιώργος Αυτιάς συνεχίζει την σχέση με τους τηλεθεατές και πρωταγωνιστές την οικονομία, την κοινωνία και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, λοιπόν, για το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, η Φαίη Μαυραγάνη και η εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» κατόρθωσαν να σημειώσουν  20,8% στο δυναμικό κοινό και 20,5 στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού.

Το «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» έκοψε, ωστόσο, πρώτο το νήμα στη «μάχη» του… ποδαρικού για το νέο έτος μιας και σημείωσε 23% στο δυναμικό κοινό και 31,1% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού.