Έτσι θα γίνονται λόγω κορονοϊού τα γυρίσματα στο «Taxi» του ΑΝΤ1

Taxi

Όλα όσα θα δούμε στο νέο "Taxi" του ΑΝΤ1!

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 τα νέα προγράμματα προκειμένου να ριχθούν στη μάχη της νέας τηλεοπτικής σεζόν! Ένα εξ αυτών και το «Taxi»

Ο ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει την… άδεια οδήγησης του «Taxi» kai στο τιμόνι του θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο stand up comedian εν μέσω πανδημίας θα αναγκαστεί όπως οι… συνάδελφοί του, οι ταξιτζήδες, να φορά μάσκα και να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί στα ταξί και τους επιβαίνοντες.

Tο «Taxi» του ΑΝΤ1 εν μέσω κορονοϊού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit, θα είναι αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα που θα κυκλοφορούν αλλά και πολύ… high teck. Κατ΄ αρχάς ο οδηγός-παρουσιαστής δεν θα χρειάζεται να φορά μάσκα, όπως οι υπόλοιποι… συνάδελφοί του ταξιτζήδες, καθώς θα υπάρχει διαχωριστικό χώρισμα με τους επιβαίνοντες στο πίσω κάθισμα. Οι κάμερες, τελευταίας τεχνολογίας, που θα γράφουν τους πελάτες του θα είναι τοποθετημένες στο πίσω μέρος για να έχουν καθαρά πλάνα ενώ είναι τόσο μικρές που δεν θα κρύβουν κανέναν από τους επιβαίνοντες. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι η οροφή θα είναι μία τεράστια οθόνη που θα μπορούν να εκμεταλλευθούν ποικιλοτρόπως για το γύρισμα, προσφέροντας ένα ακόμα πιο πλούσιο θέαμα. Βέβαια από την παραγωγή έχει προβλεφθεί ώστε αμέσως μετά από κάθε… πελάτη-παίκτη να γίνεται απολυμαντικός καθαρισμός ώστε να αποφύγουν τη διασπορά του ιού από κάποιον ασυμπτωματικό επιβάτη.

Tην επόμενη βδομάδα ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει να κάνει πιλοτικά γυρίσματα με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα για να… τσεκάρουν το TAXI τους στα πάντα πριν το αφήσουν να βγει ελεύθερο στους δρόμους για γυρίσματα. Ωστόσο έως τα μέσα του επόμενου μήνα ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα βγάλει το TAXI στο δρόμο και όσοι επιβιβαστούν θα προσπαθήσουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής να κερδίσουν… ευρωπουλάκια.

Έτσι μέσα στον Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου το TAXI θα ξεκινήσει μέσα από τον ΑΝΤ1 να τρέχει ξανά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο προσπαθώντας κάθε σαββατοκύριακο να… επιβιβάσει πολλούς τηλεθεατές… στη συχνότητα του σταθμού!